Nagyvilág

2010.10.31. 12:02

Furcsa esküvő: limuzin helyett markoló

<p>Ha a pompájával nem is tűnt ki ez az esküvő, elég nagy feltűnést kellett.</p>

Konvojban vonultak a színes szalagokkal és lufikkal feldíszített esküvő markolójárművek Kínában, egy esküvőn. Igen, jól olvasták: markolók. A vőlegény Zhang Zongqiang (35) egy építőipari cégnél dolgozik és nem volt túl sok pénzük a mennyasszonyával, hogy fényes lagzit szervezzenek, sőt, igazából esküvői kocsit sem tudtak bérelni, ezért a cégnél, ahol a férfi dolgozik odaadták neki a markolókat. A férfi úgy gondolta, ha már nem tud luxusesküvőt szervezni, akkor legalább feltűnő legyen a lagzi. Hát sikerült. A mennyasszony Ye Yuzi (26) először kiborult az ötlet hallatán - ismerte be a férfi a Daily Dahne hírportálnak a férfi - de végül sikerült meggyőzni őt is.

Nézze meg a fotót >>>

A Henan tartományban Pingdingshan városában tartott esküvő olyan látványt szolgáltatott a helyieknek, amit valószínűleg még soha nem láttak: a szívecskékkel és lufikkal teleaggatott sárga markolónak a lapátjában utazott keresztül a városon a mennyasszony és a vőlegény.  "Nagyon hideg volt, majd megfagytunk, de megérte" - számolt be később a férfi.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!