Nagyvilág

2010.09.21. 13:53

Top10 "megválaszolatlan" kérdés a világban

<p>A világ tíz legfontosabb megválaszolatlan kérdését gyűjtötték össze egy honlapon. Elég bizarr kérdések gyűltek össze.</p>

Felmérés készült arról, hogy az emberek többségének mik a legfontosabb, eddig megválaszolatlan kérdései. Hogy mire akarják a legtöbben tudni a választ arról egy Top10-es lista készült, amit a felmérést végzők az Ask Jeeves honlapján tettek közzé. A honlapot üzemetetők 10 éve kutatják ezt a területet és igyekeznek választ találni a felmerülő kérdésre, de mint azt beismerik, a 10 év alatt alig jutottak közelebb a válaszokhoz. Azért mégiscsak megpróbálják néhány Top10-es kérdéshez leírni a választ, ami többnyire inkább vicces, mint igaz.
A másik: vajon a "Létezik-e Isten?" - ami a második legnépszerűbb kérdés volt - típusú felvetésekre van-e igazi válasz? Valószínűleg nincs, legalábbis olyan, amit mindenki egyaránt igaznak érezne. Az egyébként brit felmérést egy kicsit butácskának is érezzük, és olvasóink közül biztos, hogy többen is így lesznek ezzel, ugyanis 1-2 kérdést leszámítva igencsak meglepődünk: valóban ezek lennének a legfontosabb kérdéseik az embereknek?

A TOP10 megválaszolatlan kérdés

1. Mi az élet értelme?
2. Isten tényleg létezik?
3. A szőkék tényleg viccesebbek?
4. Mi a legjobb diéta?
5. Van élet a Földön kívül?
6. Ki a legismertebb ember a világon?
7. Mi a szerelem?
8. Mi a boldogság titka?
9. Mi történt Tony Sopranóval (egy amerikai maffia film, a Maffiózók főgengsztere - a szerk.) a befejező rész után?
10. Meddig fogok élni?

- MON -

 

Ezek is érdekelhetik