Nagyvilág

2010.08.25. 06:42

Rendőrségi kamera rögzítette az iszonyú baleset

<p>A 19 éves fiatal vezette Pontiac Firebird 15 méteres "repülés" után darabokra szakadt széjjel, amikor egy híd pillérébe csapódott.</p>

Egy tinédzser elvesztette uralmát Pontiac Firebirdje felett, amikor Ohioban egy autópályán rendőröket próbált megelőzni. Eddig ismeretlen okokból  vesztette el uralmát a jármű felett a 19 éves fiú, aminek következtében a pályakorlátnak sodródott. Ez az ütközés feldobta a kocsit a levegőbe és nagyjából 15 métert repült és forgott a levegőben, míg végül a pályán keresztülfutó híd oszlopába csapódott. A pályán szerinte fémdarabok repültek és hatalmas füst csapott fel. A kocsiból semmi nem maradt, s a videót látva elképzelhetetlen, hogy a fiú életben maradt. Pedig iszonyatos szerencséjére így történt, bár állapota kritikus.

Nézze meg a videót >>>

Ez annak is köszönhető volt, hogy a fiú által nagy sebességgel megelőzni kívánt rendőrautóban - amiből a baleset felvétele is készült -  ülők azonnal mentőt hívtak és intézkedtek.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!