Nagyvilág

2010.08.04. 13:46

Megint felbontotta a jegyességét a volt republikánus alelnökjelölt lánya

<p>Ismét felbontotta jegyességét Sarah Palin lánya, alig három héttel azután, hogy bejelentette, mégis hozzámegy gyereke 20 éves apjához.</p>

Bristol Palin a People magazinnak azzal indokolta döntését, hogy Levi Johnston eljegyzésük világgá kürtölésének napján bevallotta neki, hogy valószínűleg ő az apja egy másik nő gyerekének is.

A volt republikánus alelnökjelölt lányának terhessége a 2008-as elnökválasztás idején vált nyilvánossá. Az egykori alaszkai kormányzónak nagyon rosszkor jött az akkor 17 éves lánya terhessége körüli családi botrány. A két fiatal úgy tervezte, hogy a gyermekük megszületés után összeházasodnak. Bristol és Levi azonban két héttel fiuk, Tripp 2008. decemberi születése után felbontották eljegyzésüket.

Palin lánya ugyanakkor alig három héttel ezelőtt bejelentette, hogy mégis összeházasodik 19 hónapos gyermeke apjával, ráadásul a hírt a Us című hetilapon keresztül üzente meg a szüleinek. Mint a július 14-én megjelent interjúban elmondta, két héttel korábban ismét eljegyezték egymást Levivel, habár szüleik erről semmit sem tudnak.

A People magazinnak adott mostani interjúban azonban a 19 éves Bristol azt mondta, hogy mindennek vége közte és volt vőlegénye között. Levi Johnston ugyanis épp aznap, amikor világ elé tárták eljegyzésüket, elmondta neki, hogy valószínűleg van még egy gyereke, akinek ráadásul egy másik tinédzserlány az anyja. Ugyan Palin nem nevezte meg a lányt, ám Johnston egy terhes volt barátnője máris a nyilvánosság előtt tagadta, hogy a fiú lenne a gyerek apja.

Sarah Palin, aki korábban meglehetősen hűvösen fogadta lánya ismételt eljegyzését, a People-nak most csak annyit mondott, hogy Bristol "fontos leckét tanult meg". "Azt kívánom Bristolnak, hogy egész életében képes legyen ugyanezzel a megbocsátó, könyörületes és optimista lélekkel továbblépni" - mondta Palin, hozzátéve, hogy lánya erős és független, aki tudja, hogy mi a legjobb a fiának.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!