Nagyvilág

2010.08.02. 10:45

Új Loch Ness-i szörnyre bukkantak?

<p>Vagy a híres Nessie-t látta, vagy egy eddig ismeretlen szörnyet – állítja a nő.</p>

Magát a Loch Ness-i szörnyet, vagy ahogyan becézik: Nessie-t látta, vagy pedig egy másik szörnyet – állítja az a brit asszony, aki Devon megyei Paigntonban a sóbánya közelében lévő tengerpartról pillantott meg egy lényt. Nem csak látta, de le is fotózta. Gill Pearce felvételéről máris komoly vita bontakozott ki, ami láthatólag egy hosszú nyakú, vagy hosszú testű állatot ábrázol, de a szkeptikusok szerint az csak a fény játéka. Az állat a tengerpartról mintegy 30 méteres távolságban bukkant fel a vízből, s úgy tűnt élelmet vadászik, mert a zátonynál lévő halak menekülésbe kezdtek. Nem Gill volt az első helyi, aki észrevette a különös lényt, de ő volt az első aki képet készített, s állítja, nem lehet semmilyen eddig ismert tengeri állat.

Nézze meg a képet >>>

 Gill beszámolója szerint a zöldes-barna színű lény 20 méteres volt, hosszú nyakú, hüllő-szerű fejjel. Mire a megdöbbent nő elővette a fényképezőgépet, a lény már majdnem lebukott a víz alá, ezért nem is könnyen tisztázható, hogy mi látható a fotón.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!