Nagyvilág

2010.08.28. 06:31

Elérte a brit kormányt a macska-ügy

<p>A brit miniszterelnök-helyettes is nyilvánosan bírálta azt a 45 éves brit nőt, aki szemétkukába dobott egy macskát. Az eset annyira feldúlt egyeseket, hogy lejárató kampányt indítottak a nő ellen az interneten. Az állat 15 órán át nyávogott a szemetesben, mire gazdája kiszabadította.</p>

Nick Clegg, a konzervatív-liberális demokrata kormánykoalíció kisebb pártjának vezetője, egyben kormányfő-helyettes azt mondta egy nyilvános eseményen: "jóérzésű emberek képtelenek megérteni, hogyan történhet meg ilyesmi". Az internetes kampány céltáblájává vált 45 éves nő Coventryben lakik, bankalkalmazott, és Mary Bale a neve. A nő tettét egy zárláncú tévé kamerája rögzítette, majd a videó felkerült a világhálóra. ITT megnézheti >>>

A négy éves Lola nevű macskát, amely nem is az övé, bedobta egy szemétkukába, majd rázárta az állatra a fedelet. A macska 15 órán át nyávogott a kukában, mire a gazdája meghallotta, és kiszabadította.

Az állatvédő brit szervezet, az RSPCA bejelentette, hogy már vizsgálja az ügyet, amely a nagy állatbarátnak számító britek körében felháborodást keltett. A 45 éves nő először úgy reagált az esetre, hogy nem érti, "minek ez a felhajtás", majd végül bocsánatot kért.

- Független Hírügynökség -

Kapcsolódó cikkek:

Lealázó videó! A macska vágja kukába a nőt

mon | 2010.08.27 11:39
Olvasónk körében is nagy felháborodást keltett az a nő, aki kidobott egy macskát a kukába és amiről a nő tudta nélkül videó is készült. Egy vicces "A macska bosszúja" videóban az eset fordítottját játsszák el!

Kukába vágta a macskát: megvan a tettes! - Videó

mon | 2010.08.25 12:27
Megtalálták azt a nőt, aki bedobott egy macskát a kukába és mindezt kamera rögzítette. A 45 éves banki alkalmazott furcsán próbálta védeni magát.

Videó! Megsimogatta a cicát, majd bevágta a kukába

mon | 2010.08.24 10:55
Ha nem a térfigyelő kamera felvétele, nem is hisszük el, hogy ez tényleg megtörténhetett!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!