Nagyvilág

2010.06.01. 17:39

Sokkoló! Teknőspáncél nőtt a fiú hátán

<p>A kisfiú hátán teknőspáncélhoz hasonló bőrkeményedés nőtt.</p>

A nyolcéves mongol Maimaiti Hali állandó zaklatásoknak volt kitéve egészen pici korától hátán nőtt "teknőspáncélja" miatt, ami tulajdonképpen egy fekete bőrkeményedés volt. A kisfiún már korábban végre akarták hajtatni a műtétet az aggódó szülök, de az orvosok tartottak attól, hogy az ismeretlen okokból kialakult "páncél" eltávolítását nem élné túl a kicsi.

A rémálomnak azonban most vége szakad, mivel a fiún végrehajtották a plasztikai műtétet. A szokatlan jelenség nyomait két órás operáció során távolították el az Ürümqi Katonai Kórház orvosai. A beavatkozás során eltávolították a marhabőr vastagságú bőrréteget, helyét Hali lábszárából és fejbőréből (itt nő leggyorsabban a bőr) vett bőrdarabkákkal fedték be. A teknősfiúnak csúfolt Hali mostantól új életet kezdhet, s ennek érdekében a beavatkozással járó fájdalmat is bátran vállalta.

Nézze meg a képet >>>>

- Kicsit fájt, de nem bántam, mert ezentúl nem nevetnek majd ki a többiek. Kimehetek felső nélkül is a napra és elmehetek úszni a többiekkel - meséli boldogan az Észak-Kínai mongol fiú.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!