Nagyvilág

2010.05.05. 16:18

Betépve, pucéron flangált az óriásplakát tetején

<p>A zavart férfi órákig fel-alá sétált és fenyegetőzött anyaszült meztelenül a reklámhordozón.</p>

Fura látvány tárult a texasi Fort Worth-i lakosok szeme elé, amikor a 7. utcán az egyik hirdetőtálára néztek, ott ugyanis egy meztelen férfi álldogált, illetve sétált. A láthatóan zavart fiatalember az egyik pillanatban azzal fenyegetőzött, hogy leugrik, majd azt követelte, hogy láthassa a barátnőjét (aki később ki is ment a helyszínre, de az nem ismert, hogy beszélt-e a férfivel). A 24 éves James Apple a rendőrség felszólítására sem hagyta abba különös tevékenységét, így kihívták a tűzoltókat, hogy szedjék le a férfit, de az, amikor meglátta, hogy elindítják felfele a tűzlétrát azt kiabálta, hogy leveti magát. "Nem jövök le innen élve" - fenyegetőzött. Majd azt kiabálta, hogy meghalt a családja, majd kicsit később azt sikoltozta, hogy: "Hol van a családom?", végül lehányta a plakát oldalát.

Nézze meg a történteket videón >>>

A férfi több mint 4 órán át tartózkodott az óriásplakát tetején, s valószínűleg elunta azt, mert végül önszántából lemászott.
Lent már a családja várta (akik a férfi által kiáltottakkal szemben nagyon is életben voltak). Apple nővére Christy Williams úgy nyilatkozott a helyi sajtónak: nem tudja megmagyarázni testvére tettét, de gyanítja, hogy a történtek a srác életének egy korábbi sötét epizódjával vannak összefüggésben, ráadásul Apple a közelmúltban elvesztette az állását. Az is kiderült: az óriásplakáttól mintegy 1 mérföldre élő férfi alkalmanként kábítószerrel is él, gyanítják, hogy ezúttal is a szer hatása alatt állt.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!