Nagyvilág

2010.04.07. 10:44

Kenőpénzeket fogadott el, hogy több száz nővel feküdhessen le

<p>Letartóztattak Kínában egy kormánytisztviselőt azzal a váddal, hogy kenőpénzeket fogadott el, hogy aztán a pénzt szexre költse. A kelet-kínai Anqing városának tisztségviselője állítólag több száz alkalmi partnerral feküdt le.</p>

A Dahe Daily című állami lap szerint a 47 éves férfit a felesége adta fel a hatóságoknak márciusban, miután megtalálta otthon a naplóját, amelyben részletesen megírta a férfi, hogy mennyi kenőpénzt kapott alkalmanként, és mennyi és milyen légyottja volt.

Az újság szerint a férfi videóra vette a pásztorórákat, majd átmásolta a számítógépére a felvételeket, amiket meg is találtak a rendőrök a házkutatásnál. "A nyolc óra hivatali idejében korrupt volt, a nyolc óra kiruccanásaikor pedig egy huligán, aki hajszolta a szexet."- mondta a lap által idézett városi ügyész.

A lap szerint a 2003-ban született első naplóbejegyzésében a férfi elhatározta, hogy évente legalább 60 alkalmi partnerrel fekszik le, miközben kitartja két állandó szeretőjét, akik tekintélyes családokból származnak. Ennek kivitelezéséhez számításai szerint 100 ezer jüanra - átszámítva nagyjából hárommillió forintra - volt szüksége, ami éves fizetésének ötszöröse.

A Dahe Daily beszámolója szerint a férfi az elkövetkező években emelkedett a hivatali ranglétrán, és párhuzamosan ő is emelte tétet, vagyis a kenőpénzek összegét, valamint az eredeti célkitűzést, hogy 60 nővel fekszik le évente. Ingatlan üzletek jóváhagyási ügyeleteivel foglalkozott, így nagy összegeket zsebelt be kenőpénzként. Volt úgy, hogy az engedélyért hozzáforduló nőktől természetben kérte az ellenszolgáltatást.

A lap szerint a férfi bevallotta a rendőrségen, hogy összességében több százezer jüant fizetett a szexért. Utólag azt mondta, hogy az elmúlt hét évben 500 nővel feküdt le, de azt tervezete, hogy 800-zal fog. Az újságcikk szerint a férfi naplója naturális részletességgel számol be minden egyes kalandjáról, köztük egészen fiatal nőkkel vagy kormányalkalmazottakkal folytatott viszonyáról. Állítólag a férfi annyira büszke volt hódításaira, hogy gyakran hencegett azokkal a hivatali munkatársaival és üzletemberekkel együtt folytatott heti ivászatokon.
- Függelten Hírügynöskég -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!