Nagyvilág

2010.04.25. 19:22

30 centis kést döftek a fejébe

<p>Csodával határos módon túlélte a késes támadást a 19 éves fiú.</p>

A röntgenfelvételen jól látszik hogy - a csak Alexnek nevezett - tizenéves fiúnak hatalmas szerencséje volt, ugyanis egy 30 centis kést vágtak a fejébe, de túlélte. A 19 éves Alex barátaival együtt ment szórakozni egy este Sydneyben, amikor megtámadták.
A fiatalok éppen a Harborside Star City Casinoban voltak ahol balhé ütött ki, ezért elindultak hazafelé.

"A barátom két másik sráccal lemaradt mögöttem, ezért hátranéztem, hogy minden rendben van-e. Mielőtt felfoghattam volna, hogy mi történik verekedés tört ki" - számolt be Alex a történtekről a sajtónak. "A fickók közül az egyik beleütött az arcomba - legalább akkor azt gondoltam, hogy az egy ütés volt." Valójában Alexet akkor fejen szúrták egy konyhakéssel.

Nézze meg a röntgenképet >>>

Alexet a külső szemzugnál érte a döfés. A sebészek arról számoltak be: hihetetlen szerencse, hogy a fiú túlélt egy ilyen támadást, annyira mélyen ment a fejébe a kés, s nagy-nagy szerencséjére a szeme világát sem veszti el. A kés ugyanis teljesen egyenesen szaladt bele a fiú fejébe elkerülve minden jelentős ütőeret, vénát és ideget.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!