Nagyvilág

2010.03.30. 12:55

Szüzességét ajánlotta az elnöknek

<p>A 18 éves szépség az iráni elnöknek ajánlotta fel ártatlanságát.</p>

Mahmoud Ahmadinejad iráni elnök a férfiideálja a 18 éves Silvia Valerio olasz szépségnek, aki nemrégiben megjelent könyvében túlfűtött erotikus képzelgéseiről vall. Az iráni elnököt szexisnek, bátornak, egyben keménykezű vezetőnek tartja, akihez mérten minden más politikus bohócnak tűnik - áll a lány könyvében.

"Azt akarom, hogy Mahmoud Ahmadinejad vegye el az ártatlanságomat" - vallja meg erotikus képekkel színezett álmát a "Volt egyszer egy elnök" című könyvében az olasz lány.

A könyvében arra is kitér - tájékozatlanságáról tanúbizonyságot téve - nem érti, hogy miért akarnak a muszlim nők nyugati stílusúak lenni. Azért hogy karriert fussanak be, és a hatalmas stressztől csúnyák legyenek? - teszi fel a kérdést.

Mindenesetre nem valószínű, hogy az iráni elnökhöz eljut epekedése, tekintve, hogy könyve borítóján nem visel mást testén, csak egy hosszú szárú fehér lakkcsizmát..., s mint erkölcstelen terméket biztos hogy nem engedik be Iránba...
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!