Nagyvilág

2010.03.06. 09:56

"Szlovákia rendõrállam!" - kiáltozta meztelenül egy férfi Szlovákiában

<p>Garázdaság miatt vonják felelõsségre azt a 32 éves férfit Szlovákiában, aki anyaszült meztelenül kiáltozta az egyik zólyomi rendõrõrs elõtt, hogy rendõrállamban él.</p>

Az eset néhány hete történt, de pénteken tájékoztatta róla a Független Hírügynökséget a Besztercebányai Kerületi Rendõr-fõkapitányság, miután a szlovák hatóság vádemelési javaslatot tett a pucérkodó polgár ellen.

A rendõrök Zólyomban állították meg azt az autót, amelyben a férfi egy fiatal nõvel utazott. A volánnál ülõ nõt igazoltatni akarták az egyenruhások, mire a férfi teljesen kikelt magából. Kiugrott a kocsiból, és szidalmazni kezdte a járõröket. Csak a helyszínre érkezõ erõsítéssel együtt tudták megfékezni.

Az igazi meglepetés ezután következett: az elõállított dühöngõ a rendõrõrs elõtt egy óvatlan pillanatban megszabadult ruháitól. Amikor pedig a kihallgatás után szabadon engedték, az épület elõtt maradt, és ismét meztelenül azt ordítozta, hogy "Szlovákia rendõrállam".
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!