Nagyvilág

2010.03.09. 13:33

Nostradamus jóslata: világháború lesz novemberben

<p>2010 novembe­rében kitör a harmadik világháború – olvasták ki Nostradamus egyik, eddig kevésbé ismert jóslatából - írja a Blikk.</p>

Pavel Globa, aki az egyik legismertebb horoszkópkészítő Oroszországban, egy korábban már elemzett, de szerinte félremagyarázott versikéből következtette ki a gyászos közeljövőt, amely a válság kiújulásával, egy titokzatos szűz és egy „szívtelen, vérszomjas zsarnok" összecsapásával, valamint két nagy hatalmú ország fél világra kiterjedő összecsapásával fenyeget. Globa értelmezése szerint Nyugat-Európa és az USA konfliktusa a legvalószínűbb, de szerepet játszhat egy francia–brit összecsapás is. Az oroszoknál prófétaként tisztelt asztrológus állítja: Nostradamus ezen jóslatai nem ismeretlenek, ám a korábbi elemzők nem a megfelelő időpontra tették ezeket. - írja a Blikk.hu.

Nostradamus híres jóslata szerint 2017-ben világokat elemésztő háború tör ki a földön, amelyet rövid békeidő követ – mondta a jós. – Ám a világégésben az emberiség zöme elpusztul, s egy új kor hajnala ébred. Ezt a jóslatot elemeztem újra, és sajnos azt kell mondanom, a korábbi értelmezők tévedtek. Nem 2017-ben, de már az idén novemberben bekövetkezik a nagy háború.

Folytatás az eredeti oldalon >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!