Nagyvilág

2008.08.06. 14:41

Esküvő a felhők felett

<p>Kétfedelű repülőgépeken mondta ki a boldogító igent egy brit pár. Az eset érdekessége, hogy külön-külön álltak a légi járművek tetején, sőt, a frigyet szentesítő lelkész is repülőre szállt. <dia width="900" height="700" alt="Esküvő a felhők felett 2008.08.06."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Esk_v__337__a_felh__337_k_felett_2008_08_06/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Esküvő a felhők felett 2008.08.06." /></a></dia></p>

Az esküvői ceremónia a földön kezdődött, de a levegőben folytatódott egy brit pár számára. A 23 éves, postásként dolgozó menyasszony és a 24 éves személyi edző vőlegény a brazil esőerdőben tartotta eljegyzését, és akkor döntötték el, hogy esküvőjük is különleges helyszínen lesz.

A felszállás előtt nemcsak a házasulandókat, hanem a lelkészt is a kétfedelű repülőgépekhez rögzítették, majd elindultak csaknem 300 méter magasra.

A lelkész a levegőben áldotta meg a frigyet, sőt, a pár a felhők felett mondta ki a boldogító igent. A szertartást a násznép is hallotta a földön, mivel a házaspár speciális mikrofonokba beszélt.

„Olyan érzés volt fent, mintha egy hullámvasúton lettem volna. Az adrenalin pumpált a testemben és annyira izgultam, hogy majdnem elfelejtettem kimondani az igent” - mondta a feleség leszállás után.

A frissházasok és a lelkész is jól viselte a különös esküvőt. Igaz, kissé beleszédültek a kalandba, de egyikük sem lett rosszul a magasban.

Forrás: RTL Hírek

  • Pénisznek öltözött, de megbánta
  • Büszke a 26 ujjára a férfi
  • Belehalt az extrém szexbe
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!