Multimédia-Telekommunikáció

2020.06.09. 00:02

Fiatalos netcsomagok a PR-TELECOM-tól

A PR-TELECOM megyénk egyik jelentős számú háztartását ellátó telekommunikációs vállalata. A szolgáltató június 1-jétől megújította csomagkínálatát. Az új ajánlatok közül most az Y és Z generációra is gondoltak, pénztárcabarát megoldással.

Mint az sokak számára nyilvánvaló a mai fiatalok, az úgynevezett Y és Z generáció, már gyakorlatilag online élik mindennapjaikat. Nem igazán néznek lineáris tévécsatornákat, nem használnak hagyományos telefont a kapcsolattartásra, hanem ehelyett online elérhető tartalmakat vesznek igénybe és az internetes chat és voip szolgáltatásokat használják kapcsolattartásra. Ezen felül a tanulás, a munka, sőt már vásárlás és ügyintézések során is nagyon fontos számukra az internet.

A PR-TELECOM 2020. június 1-jétől egy kimondottan fiatalokra hangolt internet csomagot hozott létre, megfizethető áron. Ez a csomag önállóan rendelhető, nem tartalmaz sem lineáris tévészolgáltatást, sem pedig vezetékes telefont. A csomag sávszélességét úgy alakították ki, hogy az a fiatalok számára gyakorlatilag mindenre használható legyen. Legyen szó akár video, filmnézésről, online kommunikációról, munkáról, tanulásról vagy épp kikapcsolódásról.

Az önállóan rendelhető PR-Net 100 internetcsomag 100/10 Mbit/s maximális le/feltöltési sebességet nyújt (garantált sebesség: 30/3 Mbit/s) mindössze havi 2 990 Ft-ért, 1 éves hűségidővel, e-számlával.

Az optikai FTTH hálózattal ellátott településeken pedig a PR-Net GP120 internetcsomagot kínálják 120/40 Mbit/s maximális le/feltöltési sebességgel (garantált sebesség: 40/14 Mbit/s), mindössze havi 3 190 Ft-ért, 1 éves hűségidővel, e-számlával.

Azok számára, akik még nagyobb sávszélességgel szeretnének szörfözni a világhálón, további kedvező, magasabb sávszélességű csomagokat is kínálnak akár önmagában, akár tévével és vezetékes telefonnal egy csomagban.

A csomagok megtekinthetőek és online meg is rendelhetőek a https://pr.hu/internet weboldalon.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!