Multimédia

2008.11.24. 13:23

Nézzen körbe a világ nagyvárosaiban!

<p>A 360cities.net weboldalon kifogástalan minőségű, panorámás képeken csodálhatjuk meg a világ nagyvárosait.</p>

A számtalan - főleg európai - helyszín között két magyar város neve is feltűnik a kínálatot böngészve: Szegedet és Budapestet is kiszúrhatjuk a településnevek között.

A 360cities.net palettája egészen sokszínű képet mutat. A kis damaszkuszi utcáktól az immár karácsonyi fényekben pompázó londoni sugárutakig kedvünkre válogathatunk a helyszínek között és nézelődhetünk a képeket forgatva.

A weboldal legötletesebb része, hogy az egyes panorámaképeken megjelölve láthatjuk a többi panorámaképet és azok távolságát, valamint érhetjük el őket ily módon.

  • Kinyitott Európa digitális könyvtára
    Sokmillió film, fénykép, festményreprodukció, hangfile, térkép, kézirat, újságcikk, mindenféle dokumentum elérhető az Europeana weboldalán.

  • Durván drágulhatnak az LCD-tévék és a laptopok
    Lehet, hogy érdemes az idei karácsonyi szezont kihasználni bizonyos elektronikai cikkek beszerzésére, januártól ugyanis legalább 10-15 százalékos áremelkedés várható a kedvezőtlen devizaárfolyam-hatások miatt.

  • Továbbra sem büntetik a letöltőket
    Elfogadták a szerzői jogról szóló törvénymódosítást; továbbra sem illegális zenék vagy filmek saját célra való letöltése.
  • Webkamera

    Kíváncsi rá mi történik épp a megyeszékhelyeken? Tudni szeretné milyen a forgalom az autópályákon, eseteleg letekintene az ország legmagasabb pontjáról? Tallózzon kedvére webkameráink közül!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!