Multimédia

2008.10.11. 13:28

Tévésorozatok a YouTube-on

<p>Teljes hosszúságban lesznek láthatóak a jövőben bizonyos televíziós sorozatok egyes részei a YouTube videómegosztó honlapon.</p>

A Google tulajdonában lévő videómegosztón először olyan klasszikus sorozatok, mint a Star Trek, a MacGyver vagy a Beverly Hills 90210 epizódjait tekinthetik meg teljes hosszúságukban az érdeklődők. Ezek tartoznak ugyanis a portál szerkesztői szerint a honlap látogatóinak kedvencei közé.

"Ez az új, teljes hosszúságú formátum, amellyel együtt egy új videólejátszót is bemutatunk, izgalmas mérföldkőnek számít a YouTube történetében" - áll a cég közleményében. A szerkesztők egyben utaltak arra, hogy az új felületen ezentúl a lap közepén, nagyobb ablakban tekinthetők meg a videók, amelyeket virtuális vörös függöny keretez.

A YouTube egyébként már korábban bemutatott a portálon egy virtuális mozitermet, ahol rövid független filmeket nézhettek meg teljes hosszúságban az érdeklődők.

  • Az első kép a "Google-műholdról"
  • Rekordot dönt az új FIFA
  • 500 gigás lejátszó a zsebben
  • IT/Multimédia
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!