Aki szeret a Vénuszhoz járni

<p>Kovács Flóra a Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz utánpótlásának játékosa. A Tolna-Mözs korosztályos csapata ellen lejátszott mérkőzésről kérdeztük.</p>

Hogyan érezted magad a mérkőzésen?
Jól éreztem magam. Örültem neki, hogy játszhattam a Vénusz utánpótlás csapatában. Az egész csapat nagyon izgult, hiszen csak kevés mérkőzés lejátszására van lehetőségünk. Én leginkább hátul voltam, de középen támadóként jobban érzem magam a pályán. A mérkőzés végére nagyon elfáradtunk, és végül kikpatunk,  de nem búsultunk el az eredmény miatt. Örültünk, hogy játszhattunk.

Mióta látogatod a Vénusz edzéseit?
Tavaly télen kezdtem. Eddig kétszer volt alkalmam más csapatok ellen pályára lépnem. Egyszer egy korosztályos futsal tornán az U 15-ös csapattal 8 vagy 10 csapat közül a Tolnát megverve a döntőben elsők lettünk. Most a Tolna ellen pedig kikaptunk 6-2-re a kisebbekkel.

Szereted ezt csinálni?
Szerettek ide járni, mert jók az edzések. Jól érzem magam itt és kedvesek a csapattársak is. Igazi közösség van a Vénusznál. Csapattársaimmal együtt a felnőtt csapat mérkőzéseit is végig szurkoljuk.  Örülök, hogy van Miskolcon erre lehetőség.

Miért pont a focit választottad?
Kiskorom óta focizok, apuval sokat gyakoroltunk,és megtetszett a futsal.

Mi a célod a futsallal?
Minél több mérkőzésen pályára lépni!
-Ráski Gergő-

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!