Miskolc

2019.05.12. 17:03

360 fokos videó: Miskolc, az ünneplő város

Miskolc Közgyűlése 1993-ban úgy döntött, hogy május 11. lesz a város ünnepe, annak tiszteletére, hogy 1909-ben ezen a napon adott Miskolcnak címeres kiváltságlevelet I. Ferenc József osztrák császár, magyar és cseh király, az Osztrák–Magyar Monarchia első uralkodója. Miskolc város ünnepét azóta minden évben megtartják. Ennek apropóján – a város több közismert és szeretett pontján – egy kis közvéleménykutatást tartottunk arról, hogy kinek mi a legkedvesebb Miskolcon.

Novák Krisztina

Fotó: Tóth István

Hagyomány

A Miskolci Nemzeti Színházban ilyenkor átadják a Miskolc díszpolgára címet és további díjakat azoknak, akik sokat tettek a városért. Ezek egy része Miskolc híres szülötteinek és más ismert polgárainak a nevét viseli.


Nézz körbe 360 fokban!

A " target="_blank" rel="noopener">videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!