Miskolc hírei

2015.04.30. 13:01

Olvasónk küldte: Miskolcon az egyik bank nem igazán ad a megjelenésre

Tavaly balatoni hangulatot próbáltak varázsolni a bankfiókban, most pedig régi, használt játékokkal dobták fel a kirakatot. Vagy nincs arculati kézikönyv vagy magasról tesznek rá.

Tavaly balatoni hangulatot próbáltak varázsolni a bankfiókban, most pedig régi, használt játékokkal dobták fel a kirakatot. Vagy nincs arculati kézikönyv vagy magasról tesznek rá. Tényleg furcsa látni, hogy egy jól menő bank ilyen design hibákat ejtsen. Ügyfélként egyik sem túl bizalomgerjesztő.

Ez a tavalyi akcióról készült fotó, amikor úgy próbáltak balatoni hangulatot varázsolni a borsodi megyeszékhelyen található egyik fiókjukba, hogy valódi lángosokat akasztottak ki egy paravánra. A lángosnak viszont megvan az a rossz tulajdonsága, hogy elfogyasztás elmulasztása esetén elkezdi magából ereszteni a zsírt, amivel a készítési folyamat során nem spórolnak. Az eredmény a padlón között ki, guszta volt. Egyébként a dekoráció többi eleme is rendkívül igényesen volt megkomponálva.

A legújabb akciójukban pedig egy másik fiók kirakatát dekorálták régi, használt játékautókkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!