Miskolc hírei

2011.05.25. 18:32

Újra gyereknap a repülőtéren

<p>Miskolc - Újra lesz Miskolci Repülőtéri Gyereknap: sétarepülős, bemutatók, játékok.</p>

A Borsod Megyei Repülő Klub a 2011-es évben is megrendezi vasárnap – a több évtizedes hagyományokhoz híven, tradicionális Miskolci Repülőtéri Gyereknapi programját. Ezen a napon a gyerekeké a főszerep, hiszen az évben egyszer van ilyen nap – mondta portálunknak Számel Zoltán titkár. Hozzátette: a repülőklub különböző programok szervezésével próbál meg a gyerekek kedvébe járni, hogy sok-sok jó emléket szerezzenek a kicsiknek.

Az idén sem marad el a sétarepülés, de lesz kutyás-, motorosrendőr- és tűzoltóbemutató. Valamint ugrálóvár, vidámpark, gyöngyfűzés is várja a gyerekeket. A színpadon pedig bemutatkozik a Pixys Divat és Táncstúdió, az eLTE Tánciskola. Lesz óvodás Ki Mit Tud, fellépnek a T- Dance Tánc Centrum táncosai is. A napot a HOT ROAD BAND fergeteges Rockabilly koncertje zárja. A rendezvényre a belépés díjtalan és a parkolás, a repülőtér melletti területen megoldott.

ÉM


Gyereknap a miskolci repülőtéren

boon | 2011.05.24 19:11
Miskolc - A Borsod Megyei Repülő Klub a 2011-es évben is megrendezi a több évtizedes hagyományokhoz híven, tradicionális Miskolci Repülőtéri Gyermeknapi programját. Ezen a napon a gyerekeké a főszerep, hiszen az évben egyszer van ilyen nap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!