Miskolc hírei

2011.03.10. 16:01

Sajtónap virággal, pezsgővel

<p>Miskolc - Sajtónapi ünnepségünkön Kiss László főszerkesztő köszöntötte legereményesebb kollégáinkat.</p>

Sajtónapi ünnepséget tartottunk csütörtök délután az Inform Média Kft. miskolci székházában. A rendezvényen Kiss László főszerkesztő köszöntötte Szaniszló Bálintot, az év újságíróját, Csohány Csaba dizájnert, az év munkatársát és Putnoki Zoltánnét, az év hirdetésszervezőjét.

A hagyományokhoz híven az idén is titkos szavazással választották meg a kollégák a legeredményesebb munkatársakat. A T-Mobile különdíját Puskár Tiborné, a sátoraljaújhelyi önkormányzat dolgozója kapta, aki ugyan nem cégünk alkalmazottja, de színvonalas tudósításaival sok segítséget nyújt munkánkhoz.

Gyorsan és pontosan

A főszerkesztő a jutalmak mellé néhány mondatot is fűzött.

Mint fogalmazott, Szaniszló Bálinttal (aki nem először nyerte el az év újságírója címet) már több mint 20 éve dolgozik együtt, és mindig is ő volt az a munkatárs, aki a technikai újdonságok terén a szerkesztőség előtt járt egy lépéssel.

Csohány Csaba munkájáról szólva megjegyezte: a munkaköréből adódó számtalan konfliktushelyzetet rendkívül jól kezeli, de érdeme az is, hogy gyorsan és pontosan dolgozik.

Putnoki Zoltánnét pedig úgy méltatta a főszerkesztő: az egyik legnehezebb munkát a hirdetésszervezők végzik, és becsülendő, hogy mindennap újra tudják kezdeni.

ÉM-HE
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!