Miskolc hírei

2011.03.05. 18:15

Az ügyészség is nyomoz a Holding-jelentés után

<p>Elindult az ügyészségi vizsgálat az "eltitkolt" jelentés ügyében.</p>

Mint arról korábban beszámoltunk: dr. Mokrai Mihály volt alpolgármester, szocialista önkormányzati képviselő február közepén tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, közérdekű adattal való visszaélés vétsége miatt.
Dr. Mokrai Mihály és szocialista képviselőtársai ugyanis többször is megpróbálták megtekinteni azt a könnyvizsgálói jelentést, amely alapján dr. Kriza Ákos, polgármester korábban bejelentette: az előző önkormányzat idején 170 százalékban adósodott el a holding. A dokumentumokhoz azonban a szocialista politikusok nem fértek hozzá, ezért megtették a feljelentést.
Az ügyben elindult a nyomozás – tájékoztatta portálunkat dr. Mokrai Mihály szombaton. Őt a Legfőbb Ügyészség Nyomozás Felügyeleti és Vádelőkészítési főosztálya határozatban értesítette erről. Az ügy a Heves megyei ügyészséghez került – tudtuk meg.
 

Miskolc - Jobbik: milliárdos kifizetetlen számlákat hagyott maga után a volt városvezetés.


Szegedi Márton: Mokrai Mihály nem mond igazat

eszak | 2011.03.02 10:03
Miskolc - Nem mint jobbikos politikus, hanem mint a pénzügyi bizottság elnöke tartott sajtótájékoztatót szerdán délelőtt Szegedi Márton a Miskolci Városházán, ahol reflektált Mokrai Mihály miskolci volt alpolgármester egyik online-médiumban megjelent nyilatkozatára.


Fidesz: "Ez a rend költségvetése"

eszak | 2011.02.28 19:03
Miskolc - Hét milliárddal kevesebből kell gazdálkodnia Miskolcnak az idén, mint tavaly. Ebből következik – és a költségvetési tervezetből is kiolvasható –, hogy jelentős megszorítások várhatók. Mint arról már beszámoltunk: tavaly 49 milliárd forintból gazdálkodott a város, az idén viszont 41,8 milliárdot irányoztak elő.


Hét milliárddal kevesebb a büdzsében

eszak | 2011.02.25 13:11
Miskolc - Szegényebb költségvetés: a fő cél, hogy működőképes maradjon a megyeszékhely.


Krízis: "4 milliárdos hitelt vett fel Miskolc"

eszak | 2011.02.24 11:03
Miskolc - „Most akkor van krízis Miskolcon vagy sem? Ebben a kérdésben dr. Kriza Ákos polgármester egyeztessen dr. Kiss Jánossal, a Fidesz frakcióvezetőjével” – kezdte csütörtöki sajtótájékoztatóját dr. Mokrai Mihály, az MSZP miskolci alelnöke.


Miskolc gazdasági programja: egymásra mutogattak

boon | 2011.02.23 16:12
Miskolc - Alig 15 percig tartott szerdán az a rendkívüli, miskolci közgyűlési ülés, amelynek összehívását dr. Simon Gábor, az MSZP frakcióvezetője kezdeményezte az elmúlt héten. Indoka az volt: krízis van Miskolcon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!