Mezőkövesd hírei

2012.10.26. 11:23

Nem szeretne meglepetést Zsigmond György

A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 6. fordulójában szombaton idegenben játszik a Mezőkövesdi KC.

A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 6. fordulójában szombaton idegenben játszik a Mezőkövesdi KC.Hajdúböszörményi TE – Mezőkövesdi KC (szombat, 19.00)

Zsigmond György, a mezőkövesdiek trénere: – Korábbi sérültjeink közül Bán Norbi már egész héten a csapattal edzett, nem fáj a térde, jól mozog, úgyhogy vele bővültek a merítési lehetőségek. Zele Dani vállszalag-szakadás miatt műtét előtt áll, Mazák Lajos és fiam, Ádám pedig még rehabilitáción van, velük nem számolhatok. A böszörményieket ismerjük, nemrég játszottunk velük a Magyar Kupában és győztünk 32-26-ra. A bajnokságban nulla ponttal állnak a táblázat végén, nem szeretném, ha rossz sorozatuk éppen ellenünk szakadna meg... Kellő komolysággal és kellő odafigyeléssel kell belemennünk ebbe a mérkőzésbe, amelyen a korábbiakhoz képest védekezésben szükséges többet nyújtanunk, összeszedettebben kézilabdáznunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!