Mezőkövesd hírei

2012.02.07. 15:14

Gépjavítás felajánlásokból Mezőkövesden

Mezőkövesd - Támogatásokból újították fel az elromlott röntgen kiolvasó berendezést a mezőkövesdi Városi Rendelőintézetben.

Mezőkövesd - Támogatásokból újították fel az elromlott röntgen kiolvasó berendezést a mezőkövesdi Városi Rendelőintézetben.A készülék javítása mintegy 3 millió forintba került. A közelmúltban elromlott a szakrendelések lebonyolításában fontos szerepet játszó röntgen kiolvasó berendezése. Az intézménynek külső forrásból, támogatásból sikerült megjavíttatni az egészségügyi eszközt.

A röntgen kiolvasó berendezés megjavítása mintegy 3 millió forintba került, amelyet  részben Mezőkövesd Város Önkormányzatának támogatásából, részben felajánlásokból tudtak kifizetni. A Magneter FX Kft. 1 300 000 forintot ajánlott fel, míg a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság, a Mezőkövesdi Mentőállomás és a Mezőkövesdi Tűzoltóság közös jótékonysági báljának bevételével, 533 575 forinttal járult hozzá az eszköz megjavításához, ezzel segítve a mezőkövesdi betegellátást.

A gyors és szakszerű intézkedésnek és a segítségnek köszönhetően a digitális röntgen kiolvasó berendezést pár napon belül újra használni tudták az orvosok.

- MZs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!