Magyarország

2018.11.01. 12:52

Más utakon indul

Miskolc - Veréb Tamás otthagyja az operettszínházat, de nem fél, hogy lehetőségek nélkül marad.

Miskolc - Veréb Tamás otthagyja az operettszínházat, de nem fél, hogy lehetőségek nélkül marad.

Felmondott a Budapesti Operettszínházban Veréb Tamás, derült ki a napokban.

Kiváló szerepeket remél

A 24 éves, miskolci származású népszerű énekes-színész – aki a Diósgyőri Gimnázium diákja volt, évekig hatalmas sikereket aratott az operettszínház különféle előadásainak főszerepeiben. Sokan úgy gondolták, hogy felmondásának a színház vezetésében történt változás az oka, de Veréb Tamástól megtudtuk, ennek nincs köze a döntéséhez. Mint elmondta, az igazi ok az, hogy nem számoltak vele az évad további részében.

– Korábban tíz-tizenkét előadásban játszottam, de ezek szinte majdnem mind lekerültek a repertoárról. Egy jelentősebb szerepem maradt csak, az István, a király címszerepe. Mivel novemberre és decemberre nem maradt elő­adásom, társulati tagság híján bevételt sem kaphatok a színházból. Cas­tingokra nem járhattam, sok felkínált lehetőségről csak utólag, a szereposztást követően szereztem tudomást – vázolta a kialakult helyzetet a fiatal zenész-énekes hangsúlyozva: nem félek, hogy nem találnak meg az új felkérések, nyitott vagyok és hiszem, hogy hamarosan újra kiváló szerepeket játszhatok.

Veréb Tamást egyéb­ként jelenleg a televízióban láthatjuk, a Csak show és más semmi című produkcióban.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!