Magyarország

2018.03.18. 12:23

Elképesztő jelenetek a Jobbik gyűlésein

Budapest - Aki látja eze­ket a ké­pe­ket biz­tos nem akar hinni a sze­mé­nek. Nem hitt Vol­ner János Vona he­lyet­tese, a Ma­gyar Gárda ko­rábbi ki­kép­ző­pa­rancs­noka sem...

Budapest - Aki látja eze­ket a ké­pe­ket biz­tos nem akar hinni a sze­mé­nek. Nem hitt Vol­ner János Vona he­lyet­tese, a Ma­gyar Gárda ko­rábbi ki­kép­ző­pa­rancs­noka sem...

Sorra szembesülnek a Jobbik hívek tömeges eltűnésével a párt vezetői, a napokban tartott vidéki fórumokon. Volner arcán is leginkább a kétségbeesés tükröződött, amikor a hét elején Nagykőrösön a színpadról szembesült azzal, hogy

jó, ha összesen 40 ember kíváncsi a mondandójára. Mintha végül a közönség soraira dobták volna le azt a bizonyos Simicska- bombát. Nézett szegény Volner nagy szerencsétlenül..."

Tessék csak belegondolni mit érezhetett...

Pedig ezzel a kb. 40 emberrel simán rávert pártelnökére Vona Gáborra.

Ő kedden ennél is sokkal kevesebb embert tudott összeverbuválni, választókerülete egyik legfontosabb településén Pétervásárán. Pedig még a jobb időket látott operetténekest Leblanc Győzőt is bevetette.

De úgy látszik a Simicska-bomba ellen nincs orvosság, az nagyon megritkítja a Jobbik híveket, hiszen összesen 9 ember méltóztatott meghallgatni Vonát..."

Amúgy néhány napja a csalódott Jobbikosok elképesztően ravasz bosszút álltak Vonán, akiben szabályosan "megállt az ütő" és csak néhány szót tudott ismételgetni.

Ez már közröhej! - fogalmazott egy másik videóban a Jobbik korábbi parlamenti képviselője Rubi Gergely, aki csúnyán beolvasott az árulónak tartott pártelnöknek, aztán meg lemondásra szólította fel.

Forrás: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!