Magyarország

2015.08.26. 12:38

Illegális bevándorlás - Több mint kétezer határsértőt tartóztattak fel Csongrádban

Szeged, 2015. augusztus 25., kedd (MTI) - Ismét rekordot döntött a zöld határon átlépő migránsok száma kedden Csongrád megyében; 2230 illegális bevándorlóval - köztük 555 gyermekkel - szemben intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-t.

Szeged, 2015. augusztus 25., kedd (MTI) - Ismét rekordot döntött a zöld határon átlépő migránsok száma kedden Csongrád megyében; 2230 illegális bevándorlóval - köztük 555 gyermekkel - szemben intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-t.Szenti Szabolcs elmondta: a legtöbb embert ezúttal is Röszke külterületén fogták el a rendőrök, többségük szír, afgán és pakisztáni állampolgárnak vallotta magát.

Az illegális bevándorlók ügyében idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség.

Országosan kedden tiltott határátlépés miatt 2533 embert fogtak el a rendőrök, és 3 fővel szemben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás - közölte a police.hu-n szerdán az ORFK.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!