Magyarország

2014.04.07. 00:45

Választás 2014 - Szepessy Zsolt: tudomásul kell venni az eredményt

Budapest, 2014. április 7., hétfő (MTI) - Megpróbáltunk valami mást nyújtani az embereknek, de ha a választók többségének nem erre van szüksége, azt tudomásul kell venni - mondta Szepessy Zsolt, az Összefogás Párt elnöke az MTI-nek, miután pártjának támogatottsága az adatok valamivel több mint 87 százalékos feldolgozottsága mellett 0,14 százalékon állt.

Budapest, 2014. április 7., hétfő (MTI) - Megpróbáltunk valami mást nyújtani az embereknek, de ha a választók többségének nem erre van szüksége, azt tudomásul kell venni - mondta Szepessy Zsolt, az Összefogás Párt elnöke az MTI-nek, miután pártjának támogatottsága az adatok valamivel több mint 87 százalékos feldolgozottsága mellett 0,14 százalékon állt."Bármilyen eredmény is született, nem veszi el a kedvünket. Körülbelül számoltunk ezzel, reálisan látjuk a helyzetünket" - fogalmazott Szepessy Zsolt.

A pártelnök elmondta: európai politikus módjára gratulálni fognak a győzteseknek. "Nem valami ellen, hanem valamiért vagyunk, nem fújolni akarunk, vagy valakinek keresztbe tenni" - hangsúlyozta.

Szepessy Zsolt a párt terveiről elmondta: indulnak az európai parlamenti és az önkormányzati választásokon, aztán építkeznek tovább, 2018-ra pedig "összerakják a csapatot".

- MTI - 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!