Magyarország

2013.03.30. 14:37

Török határsértőket fogtak el Katymáron

Kecskemét, 2013. március 30., szombat (MTI) - Négy török határsértőt fogtak el a határrendészek Katymár község külterületén - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.

Kecskemét, 2013. március 30., szombat (MTI) - Négy török határsértőt fogtak el a határrendészek Katymár község külterületén - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.A Bácsbokod Határrendészeti Kirendeltség hőkamera-kezelőjének jelzése alapján csütörtök éjszaka elfogott határsértők magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni, ezért előállították őket.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség járőre pénteken éjjel két koszovói állampolgár ellen is eljárást indított tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt.

A török és koszovói határsértőket idegenrendészeti őrizetbe vették, majd a kiskunhalasi őrzött szálláson helyezték el őket.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!