Magyarország

2013.03.15. 14:51

Havazás - LMP: a kormány tegyen meg mindent a hóban rekedtekért!

Budapest, 2013. március 15., péntek (MTI) - Az LMP arra kéri a kormányt: rendszeresen, minden fórumon tájékoztassa a lakosságot a rendkívüli helyzetről, a "sikerkommunikációja" helyett tegyen meg mindent azért, hogy a hóban rekedtek megkapjanak minden szükséges ellátást és segítse őket abban, hogy épségben hazatérhessenek a családjukhoz.

Budapest, 2013. március 15., péntek (MTI) - Az LMP arra kéri a kormányt: rendszeresen, minden fórumon tájékoztassa a lakosságot a rendkívüli helyzetről, a "sikerkommunikációja" helyett tegyen meg mindent azért, hogy a hóban rekedtek megkapjanak minden szükséges ellátást és segítse őket abban, hogy épségben hazatérhessenek a családjukhoz.Csiba Katalin és Heltai László, az ellenzéki párt két szóvivője az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta, hogy a kormány "ismét kudarcot vallott", ugyanis képtelen hatékonyan működtetni az államapparátust.

Közlésük szerint a rendkívüli időjárási viszonyok bebizonyították, hogy Bakondi György, az Orbán-kormány által kinevezett "télügyi" kormánybiztos nem képes arra, hogy időben figyelmeztesse az embereket a közelgő veszélyre, szükség esetén pedig nem képes hatékonyan segítséget nyújtani a hóban rekedteknek.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!