Magyarország

2013.03.15. 17:22

Havazás - Győr megyében 37 elzárt település van

Győr, 2013. március 15., péntek (MTI) - Győr-Moson-Sopron megyében jelenleg 37 település van elzárva a külvilágtól - tájékoztatta a katasztrófavédelem megyei szóvivője péntek délután az MTI-t.

Győr, 2013. március 15., péntek (MTI) - Győr-Moson-Sopron megyében jelenleg 37 település van elzárva a külvilágtól - tájékoztatta a katasztrófavédelem megyei szóvivője péntek délután az MTI-t.Dobos Viktória közölte: a megyében megszűnt a havazás, de továbbra is erős, óránkénti 55-75 kilométeres sebességű szél fúj, és várhatóan egész nap viharos marad a szél.

Az MTI érdeklődésére a szóvivő hozzátette: a korábbi 22 mellett két újabb melegedőhelyet nyitottak a megyében azoknak, akik a rendkívüli hóhelyzet miatt nem tudják folytatni útjukat. Ezeket óvodákban, iskolákban, kollégiumokban, sportcsarnokokban, vasúti és buszpályaudvarokon rendezték be.

A szóvivő tájékoztatása szerint továbbra sem engedi a rendőrség Csornánál a 86-os útra a kamionforgalmat, ahogy az M1-es autópálya felhajtóinál sem engedik a sztrádára a gépjárműveket.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!