Magyarország

2013.03.15. 11:42

Havazás – Audi: sok munkás nem jutott haza a műszakból

Győr, 2013. március 15., péntek (MTI) – Az Audi győri gyárának sok munkása nem tudott hazajutni csütörtökön a délutáni műszakból - erősítette meg Czechmeister Mónika kommunikációs vezető pénteken az MTI érdeklődésére.

Győr, 2013. március 15., péntek (MTI) – Az Audi győri gyárának sok munkása nem tudott hazajutni csütörtökön a délutáni műszakból - erősítette meg Czechmeister Mónika kommunikációs vezető pénteken az MTI érdeklődésére.Az érintettek közül sok dolgozót győri szállodákban helyeztek el, nyolcvan ember pedig a vállalat épületeiben aludt, ellátásukról a cég gondoskodott - tette hozzá.

Az MTI úgy tudja: az Audi Hungaria Motor Kft. menedzsmentje délután dönti el, hogy a pénteki munkaszünet után szombaton elindul-e a munka a több mint kilencezer embert foglalkoztató járműgyárban.

Mihályka Imre, a Kisalföld Volán személyszállítási igazgatója nem sokkal korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a 28 elakadt járatuk között több olyan is van, amely a győri Audi-gyárból szállította volna haza a délutáni műszak dolgozóit - nem ért célba az ácsi és a neszmélyi járat sem.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!