Magyarország

2013.02.16. 16:33

Négy embercsempészt fogtak el a rendőrök

Békéscsaba, 2013. február 16., szombat (MTI) - Négy embercsempészt fogtak el a rendőrök Békés és Hajdú Bihar megye területein, eljárást indítottak ellenük - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton az MTI-t.

Békéscsaba, 2013. február 16., szombat (MTI) - Négy embercsempészt fogtak el a rendőrök Békés és Hajdú Bihar megye területein, eljárást indítottak ellenük - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton az MTI-t.Pengő Erzsébet elmondta: a rendőrség egy lajosmizsei férfit, két diósdi nőt és egy pakisztáni férfit állított elő, és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

Az embercsempészekről a rendőrök négy pakisztáni menekült férfi ellen indított eljárás során jutottak adatokhoz. A menekülteket a hétvégén fogtak el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei. A megszerzett információk alapján sikerült rövid idő alatt elfogni az embercsempészeket is.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!