Magyarország

2013.02.02. 16:22

Jelentősen nőtt az AGROmashexpo-AgrárgépShow látogatóinak száma

Budapest, 2013. február 2., szombat (MTI) - Az előzetes adatok szerint 45.000 érdeklődő kereste fel a szombaton zárult AGROmashexpo-AgrárgépShow kiállítást, ami a tavalyi évinél közel 80 százalékkal több látogatót jelent - közölte a Hungexpo az MTI-vel.

Budapest, 2013. február 2., szombat (MTI) - Az előzetes adatok szerint 45.000 érdeklődő kereste fel a szombaton zárult AGROmashexpo-AgrárgépShow kiállítást, ami a tavalyi évinél közel 80 százalékkal több látogatót jelent - közölte a Hungexpo az MTI-vel.A 31. AGROmashEXPO-t most először rendezték együtt a 3. AgrárgépShow-val, a négynapos rendezvényen a tájékoztatás szerint a piacvezető cégek közül mindenki részt vett.

A 200 kiállító 7 pavilonban 30 ezer négyzetméter fedett és kétezer négyzetméter szabad területet foglalt el. A hagyományosan az AGROmasheEXPO-val együtt zajló Magyar Kert, valamint a Szőlészet Pincészet kiállításokon 52 kiállító mutatkozott be.

A négy nap alatt több szakmai tanácskozást is tartottak, a kísérő eseményeket - köztük a növénytermesztési szakmai napot, a hazai mezőgépgyártás jövőjéről szóló konferenciát, szakmai, céges és kamarai előadásokat - több száz résztvevő kísérte figyelemmel. A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ), a Hungexpo és a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kara együttes új kezdeményezéseként 800 szakközépiskolásnak tették lehetővé a kiállításon való részvételt.

A MEGFOSZ és a HUNGEXPO megállapodásának köszönhetően az AGROmashEXPO - AgrárgépShow jövő januárban ismét együtt fogadja a szakma, az agrárgéppiac képviselőt, a gazdákat, és érdeklődőket - közölte a kiállításszervező cég.

- MTI - 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!