Magyarország

2013.02.06. 18:53

Feltehetően tüzérségi gránátot találtak a XI. kerületben

Budapest, 2013. február 6., szerda (MTI) - Feltehetően tüzérségi gránátot találtak a XI. kerületi Naprózsa utcában szerda délután. A környéket 200 méteres sugarú körben lezárják - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezred kommunikációs főnökségének beosztottja az MTI-t.

Budapest, 2013. február 6., szerda (MTI) - Feltehetően tüzérségi gránátot találtak a XI. kerületi Naprózsa utcában szerda délután. A környéket 200 méteres sugarú körben lezárják - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezred kommunikációs főnökségének beosztottja az MTI-t.Baranyai Zoltán elmondta: villamossági munkák közben találták a tárgyat, amely miatt értesítették a honvédség tűzszerészeit.

A tűzszerészi munkák idejére a Naprózsa utcát egy 200 méteres szakaszon lezárják, ez a Higany utcát és a Dió utcát is érinti. Ezen a területen mintegy 35-40 lakás található. Ezeket nem ürítik ki, de a lakók nem hagyhatják el otthonukat.

- MTI -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!