Magyarország

2013.01.21. 11:16

Negyvenmillió forint a Gyermekétkeztetési Alapítványnak

Budapest, 2013. január 21., hétfő (MTI) - Negyvenmillió forintot adományozott a Lidl Magyarország a Gyermekétkeztetési Alapítványnak: a támogatás közel 6000 gyermek egy teljes havi étkeztetését biztosítja.

Budapest, 2013. január 21., hétfő (MTI) - Negyvenmillió forintot adományozott a Lidl Magyarország a Gyermekétkeztetési Alapítványnak: a támogatás közel 6000 gyermek egy teljes havi étkeztetését biztosítja.A vásárlók adományaiból 2012. november 2. és december 24. között 20 millió forint gyűlt össze, a befolyt összeget a Lidl saját forrásból megduplázta, így a Gyermekétkeztetési Alapítvány 40 millió forint adományban részesülhetett. Ezen felül a Lidl dolgozói egyénileg 80 karácsonyi csomagot ajándékoztak a gyermekotthonokban élő gyerekeknek - közölte az áruházlánc hétfőn az MTI-vel.

A támogatásból a Mindenki ebédel Programban részt vevő gyerekek részesülnek. "Az adomány segítségével közel 6000 gyermek egy teljes havi étkeztetését tudjuk biztosítani" - idézte a közlemény Király Gábor, az alapítvány elnöke szavait.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!