Magyarország

2013.01.14. 11:55

Három embert előállítottak Szigethalmon

Budapest, 2013. január 14., hétfő (MTI) - Előállítottak három férfit a rendőrök szombaton egy szigethalmi szórakozóhelyről a településen és térségében tartott kiemelt rendőri ellenőrzésen - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Budapest, 2013. január 14., hétfő (MTI) - Előállítottak három férfit a rendőrök szombaton egy szigethalmi szórakozóhelyről a településen és térségében tartott kiemelt rendőri ellenőrzésen - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője hétfőn az MTI-vel.Az előállítottak nem az ugyanazon a napon Szigethalmon tartott jobbikos demonstráció résztvevői voltak.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a Készenléti Rendőrség munkatársai szombaton egy szigethalmi szórakozóhelyen igazoltattak három fiatal férfit, de egyiküknél sem volt semmilyen, a személyazonosságot igazoló irat.

Mint utóbb kiderült, az egyik férfi körözés alatt állt, társánál pedig közbiztonságra veszélyes eszközt találtak a rendőrök, utóbbi férfi ellen szabálysértési eljárás indult.

A PMRFK pénteken közölte, hogy fokozott rendőri ellenőrzést tartanak szombat reggel 8 órától vasárnap reggel 8 óráig Szigethalom és Szigetszentmiklós területén.

A szigetszentmiklósi rendőrkapitány által elrendelt akció célja a két település közrendjének és közbiztonságának fenntartása, a lakosság személy- és vagyonbiztonságának megteremtése, a bűncselekmények és szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása és a közlekedési balesetek megelőzése volt - állt a rendőrségi közleményben.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!