Magyarország

2013.01.15. 13:03

Fidesz: Ron Werber minden utcába gyűlöletfelelőst telepít és képez ki

Budapest, 2013. január 15., kedd (MTI) - A Fidesz sajnálattal értesült, hogy Ron Werber minden utcába gyűlöletfelelőst telepít és képez ki - kommentálta Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője azt, hogy az MSZP megkezdte 106 egyéni választókerületi felelősének képzését.

Budapest, 2013. január 15., kedd (MTI) - A Fidesz sajnálattal értesült, hogy Ron Werber minden utcába gyűlöletfelelőst telepít és képez ki - kommentálta Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője azt, hogy az MSZP megkezdte 106 egyéni választókerületi felelősének képzését.Mesterházy Attila MSZP-elnök kedden, sajtótájékoztatón ismertette, hogy választókerületi felelőseik feladata a helyi kampánycsapat összeállítása, körzetük problémáinak felmérése, az MSZP programjavaslatainak egyeztetése, az adatbázis-építés és egy "utcafelelősi" rendszer kidolgozása. A felelősök felkészítésében a Népszabadság értesülése szerint Ron Werber izraeli-amerikai kampányszakember is részt vesz.

A Fidesz szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: egyértelmű, hogy a külföldi tanácsadó nem csak az országos, hanem a helyi - emberek közötti - gyűlöletkeltést is szervezi.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!