Magyarország

2013.01.12. 15:06

Félelmetes éjszakai hangok riogatták a nyíregyháziakat

Nyíregyháza - Egy olvasónk felvette és egy közösségi portálon osztotta meg azt a két videót, amit péntek éjszaka rögzített kamerája, amikor folyamatos, süvítő hang zavarta meg a nyugalmát.

Nyíregyháza - Egy olvasónk felvette és egy közösségi portálon osztotta meg azt a két videót, amit péntek éjszaka rögzített kamerája, amikor folyamatos, süvítő hang zavarta meg a nyugalmát. Feltehetően mások is hallották, de nem rögzítették péntek este 22 óra 10 és 22 óra 40 perc között azt a hangot, amit olvasónk eddig még nem hallott. Félelmetes volt, de az okát eddig nem sikerült megtudni.

Az eddigi információk alapján a Malom utca környékén készült a felvétel a hang feltételezett iránya dél-nyugati. A hang folyamatossága, és hossza alapján feltételezésünk szerint ipari tevékenység lehet az ok, az eddigi felvetések alapján több olvasónk gyári dudára, repülőgépek gyakorlatozásának hangjára tippelt. Ebben az irányban ipari tevékenység a hőerőműben folyik, de eddig nem tudtak sem igazolni, sem cáfolni, hogy ott folyt volna az általános tevékenységi körbe tartozó, vagy meghibásodásból fakadó zaj.

A hang olyan, mintha nagy nyomású gáz, vagy gőz szökne a szabadba. Önök mit gondolnak a félelmetes zajról?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!