Magyarország

2013.01.24. 19:26

Bántalmaztak és kiraboltak az otthonában egy idős házaspárt Jászapátiban

Szolnok, 2013. január 24., csütörtök (MTI) - Bántalmaztak és kiraboltak egy idős házaspárt az otthonában ismeretlen tettesek csütörtökre virradóra Jászapátiban, a rendőrség és a helyi önkormányzat együtt hétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel az ügyben - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Szolnok, 2013. január 24., csütörtök (MTI) - Bántalmaztak és kiraboltak egy idős házaspárt az otthonában ismeretlen tettesek csütörtökre virradóra Jászapátiban, a rendőrség és a helyi önkormányzat együtt hétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel az ügyben - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint az elkövetők csütörtökre virradóra hatoltak be a Jászapátiban élő, idős házaspár otthonába, ahol a sértettek értékeit követelték, és bántalmazták is a két embert. Az idősek a támadás során könnyebb sérüléseket szenvedtek. A Kisfaludy utcai házból a rablók több százezer forint értékű arany ékszert és készpénzt vittek el.

A rendőrség az ügyben csoportosan elkövetett rablás miatt indított eljárást. A szóvivő jelezte: a rendőrség a helyi önkormányzattal együtt hétszázezer forintot ajánlott fel annak, aki az elkövetők nyomára vezeti a hatóságokat. Egyúttal várják mindazok jelentkezését, akiknek az esetről bármilyen információjuk van.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!