Magyarország

2013.01.13. 12:17

Az elmúlt 24 órában hárman vesztették életüket közúti balesetben

Budapest, 2013. január 13., vasárnap (MTI) - Az elmúlt 24 órában három ember vesztette életét halálos balesetben országszerte - adta hírül vasárnap délelőtt a police.hu. A rendőrség honlapja szerint a rendőrök 28 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ezek közül három halálos kimenetelű volt, három súlyos, 19 pedig könnyű sérüléssel végződött.

Budapest, 2013. január 13., vasárnap (MTI) - Az elmúlt 24 órában három ember vesztette életét halálos balesetben országszerte - adta hírül vasárnap délelőtt a police.hu. A rendőrség honlapja szerint a rendőrök 28 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ezek közül három halálos kimenetelű volt, három súlyos, 19 pedig könnyű sérüléssel végződött.A rendőrök emellett összesen 147 személyt fogtak el, köztük 35-öt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 83-at pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 324 személyt állítottak elő, köztük 93-at bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Biztonsági intézkedés 117 esetben történt, kihűlés miatt két ember vesztette életét.

A határrendészeti eseményeket összesítve azt írják, hogy egy embert beutazási és tartózkodási tilalom megsértése, 18-at tiltott határátlépés, három személyt pedig közokirat-hamisítás miatt fogtak el.

- MTI - 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!