Magyarország

2012.11.11. 19:26

Rendőrség: nem történt túszejtés Zagyvarékason

Budapest, 2012. november 11., vasárnap (MTI) - A rendőrség vasárnap esti közlése szerint a Jász Nagykun-Szolnok megyei Zagyvarékason nem történt túszejtés.

Budapest, 2012. november 11., vasárnap (MTI) - A rendőrség vasárnap esti közlése szerint a Jász Nagykun-Szolnok megyei Zagyvarékason nem történt túszejtés.A megyei rendőr-főkapitányság közleménye szerint "a rendőrség határozottan cáfolja azokat a híreszteléseket, hogy 2012. november 11-én Zagyvarékason túszhelyzet alakult volna ki".

A Szoljon.hu vasárnap délután adott hírt arról, hogy túszul ejtette családját vasárnap délután egy rendőr Zagyvarékason. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei hírportál szerint a település egyik kis utcájában délután negyed négy körül egy családi házat teljesen körbevettek a rendőrök és a terrorelhárítás egységei. A honlap elsődleges információi szerint az összehangolt akcióra azért volt szükség, mert egy rendőr - feltehetően családi vita miatt - a saját házában túszul ejtette feleségét és két gyermekét.

A Szoljon.hu úgy tudja: a családi túszejtés fél öt körül személyi sérülés nélkül befejeződött. A terrorelhárítás emberei elvonultak a helyszínről, ahol a forgalomkorlátozást is feloldották. A cselekmény elkövetésével gyanúsított férfit előállította a rendőrség.

Az MTI érdeklődésére a Terrorelhárítási Központ (TEK) korábban azt közölte, hogy az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ad tájékoztatást. Az MTI kereste a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét, aki akkor sms-ben tudatta: a későbbiekben közleményt adnak ki az ügy részleteiről.

Az MTI vasárnap esti újbóli megkeresésére a TEK nem kívánta kommentálni a megyei rendőr-főkapitányság közleményét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!