Magyarország

2012.11.26. 09:21

Hamisított okostelefonokat találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Szeged, 2012. november 26., hétfő (MTI) – Csaknem száz hamisított okostelefont találtak egy román férfi csomagjában közúti ellenőrzés során a pénzügyőrök Nagylak közelében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-vel.

Szeged, 2012. november 26., hétfő (MTI) – Csaknem száz hamisított okostelefont találtak egy román férfi csomagjában közúti ellenőrzés során a pénzügyőrök Nagylak közelében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-vel.Némedi Varga Éva, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense elmondta: a járőrök egy Romániából Spanyolországba tartó autóbuszt vizsgáltak át. Egy férfi sporttáskájából 97 darab, az egyik világmárka logójával ellátott okostelefon került elő. A szakértő előzetes véleménye szerint a termékek hamisítványok – tette hozzá az őrnagy.

A pénzügyőrök a megközelítőleg 14 millió forint piaci értékű készülékeket lefoglalták, a román férfi ellen pedig áru hamis megjelölése bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!