Magyarország

2012.09.02. 17:20

Megfékezték a lángokat Ceglédbercelnél

Budapest, 2012. szeptember 2., vasárnap (MTI) - Már az utómunkálatok zajlanak a Ceglédbercel határában vasárnap kora délután keletkezett tűznél - tájékoztatta az MTI-t a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes vezetője vasárnap délután.

Budapest, 2012. szeptember 2., vasárnap (MTI) - Már az utómunkálatok zajlanak a Ceglédbercel határában vasárnap kora délután keletkezett tűznél - tájékoztatta az MTI-t a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes vezetője vasárnap délután.Szabó János elmondta: a tűz körülhatárolása többek között erőgépek segítségével történt, amelyek körbetárcsázták az érintett területet. Az oltásban hét tűzoltóság és a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálata mellett két tűzoltóegyesület és több mint ötven civil is részt vett. A katasztrófavédelem honlapján korábban azt közölte, hogy mintegy húszhektárnyi, részben mezőgazdasági területen ég az erdő és a bozót Ceglédbercelnél. A legmagasabb, ötös fokozatú tűz oltásához a ceglédi, monori, kecskeméti, szolnoki, dabasi és fővárosi tűzoltók vonultak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!