Magyarország

2012.08.15. 09:19

Jegyzet: Boríték

<em>Por és homu vogymuk, a száraz nyári holtszezonban, csakúgy a magyar ugaron, mint a félázsiai sztyeppén, por és homu, avagy porod is neki szolgál</em>.&nbsp;<strong>Fábián György jegyzete</strong>.

Por és homu vogymuk, a száraz nyári holtszezonban, csakúgy a magyar ugaron, mint a félázsiai sztyeppén, por és homu, avagy porod is neki szolgálFábián György jegyzete.Jó mesterünk legalább levelet küld, ha már a pénz elfogyott, sőt, jó is, hogy levelet, nem SAS-behívót. Ráadásul épp most, a szabadsága idején, lám, ekkor is értünk, a nemzetért dolgozik, mondhatnák az őszintén lojálisak és a sunyin ironizálni vágyók egyaránt. Csüggednünk nem kell tehát, tisztelt népségtársak, főleg, hogy 2013-tól majd folyamatos javulásra lehet számítani a gazdaságban, ügyet se vessünk a mostani visszaesésre, az csupán illúzió. Kétség helyett egységbe essünk inkább – amely, a nemzeti összhangzattan szerint, hoppá, már ki is alakult, az úgynevezett munkahelyvédelmi akcióterv kérdésében.

Hamarosan első kézből, a mester tollából olvashatunk a részletekről, addig is, nyugodjunk meg, a munkahelyünk meg lesz védve. Ha máshogy nem, hát majd tőlünk. Mi az, hogy! Sőt, egymillió új állást nagyon könnyű teremteni, ahogy ezt már többször pedzegettük. Egyszerűen csak meg kell szüntetni, mondjuk, kétmillió régit. És, hurrá, az egykori rend, a régi emberekkel együtt, előbb-utóbb eltűnik. A múlt nemsoká csupán por. Ha más nem, fehér por. Egy gyanús borítékban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!