Magyarország

2012.08.16. 07:28

Csúcsvezető lett Győri Gyulából

Budapest - Miniszteri kinevezéssel – augusztus 15-ei hatállyal – a korábbi debreceni önkormányzati képviselő, tulajdonosi bizottsági elnök, Győri Gyula lett a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) vezetője, miután elődje, Urbán György nyugdíjba ment.

Budapest - Miniszteri kinevezéssel – augusztus 15-ei hatállyal – a korábbi debreceni önkormányzati képviselő, tulajdonosi bizottsági elnök, Győri Gyula lett a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) vezetője, miután elődje, Urbán György nyugdíjba ment. Győri az elmúlt másfél évben a szervezet légügyi elnökhelyetteseként dolgozott. A Napló szerdai érdeklődésére elmondta: fő feladata az NKH felépítésének korszerűsítése lesz, valamint az, hogy idejében jelezzék az utóbbi időben sokat változó jogszabályok miatti esetleges anomáliákat. Célul tűzték azt is, hogy az úthálózat és a helyi közlekedés fejlesztése során felgyorsítsák az engedélyezésekhez kapcsolódó munkákat.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!