Magyarország

2012.07.13. 13:08

DNS-minta alapján keresik Bándy Kata gyilkosát

Pécs - Egyre nagyobb erőket mozgósítva nyomozásnak Bándy Kata gyilkosa után: hazarendelték a Balatonról a pécsi rendőröket, a sztárnyomozó pedig visszatért Budapestre.

Pécs - Egyre nagyobb erőket mozgósítva nyomozásnak Bándy Kata gyilkosa után: hazarendelték a Balatonról a pécsi rendőröket, a sztárnyomozó pedig visszatért Budapestre.

Megvan a DNS-minta - közel lehet az azonosítás

A Dunántúli Napló információi szerint a helyszínelés, illetve az orvosszakértői vizsgálatok során találtak olyan anyagmaradványokat, amelyekből DNS-mintát sikerült nyerni: ez alkalmas lehet a tettes azonosítására. Úgy tudjuk, a társas elkövetés lehetőségét kizárták a rendőrök.

A sztárnyomozó szerint meglesz a gyilkos

- Meglesz! - nyilatkozta a Dunántúli Naplónak pénteken a budapesti sztárnyomozó, Kovács Lajos. A korábban számos felderítetlen ügy megoldásában közreműködött nyugalmazott ezredes tanácsadóként segíti a rendőrség munkáját a nyomozásban. - Részleteket nem mondhatok - tette hozzá. Az ezredes kifejtette, a bűnügyi főigazgató kérésére kollégáival csütörtökön konzultáción vett részt, ahol áttekintették az eddigi adatokat, s felkeresték a helyszíneket is. - Minden vonal fogva van, megítélésem szerint a nyomozás jól áll - mondta az ezredes.


Pécs, 2012. július 12., csütörtök (MTI) - Rendőrök járják a pécsi utcákat azon a környéken, ahol szerdán megtalálták a rendőrségi pszichológus, Bándy Kata holttestét, a rendőrök a lakóknál a legapróbb részletekre is rákérdeznek - tudta meg az MTI ott élőktől.

Pécs, 2012. július 11., szerda (MTI) - Egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel szerdán Hatala József országos rendőrfőkapitány annak, aki segít kézre keríteni a pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata gyilkosát.

Pécs - Feltehetőleg megtalálták a hétvégén eltűnt pécsi rendőrségi pszihológus, Bándy Kata holttestét. A környéket lezárták, fehér ruhás mentősöket látnak a Dunántúli Napló helyszínelő kollégái.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!