Magyarország

2012.03.11. 10:20

Gyalogolni vágyóknak indult új honlap

Budapest, 2012. március 11., vasárnap (MTI) - A gyaloglást népszerűsítő internetes portált indított Gyalogolunk.hu néven egy magyar házaspár.

Budapest, 2012. március 11., vasárnap (MTI) - A gyaloglást népszerűsítő internetes portált indított Gyalogolunk.hu néven egy magyar házaspár.Tóth Zsófia a portálról elmondta, hogy azt a gyaloglók információs központjának szánják, ahol a gyaloglással összefüggő élményeket, bármifajta információt meg lehet osztani másokkal. Egyedülálló kezdeményezésük a honlapon található, ingyenesen letölthető e-könyv, amely a gyaloglás mellett szóló érveket hivatott felsorolni. Eddig 25 ilyen érvet hoztak fel, de még korántsem teljes az összeállítás - tette hozzá.

A portálon lesznek blogok is, amelyekben mindenki leírhatja az élményeit, megoszthatja tapasztalatait másokkal, mint ahogy ezt a házaspár is megteszi április elsejétől, amikor elindulnak a Santiago de Compostela felé vezető úton.

Szándékunk az, hogy rajtunk kívül bárkinek lehetősége legyen anyagokat feltölteni, és szeretnénk ehhez folyamatosan felületet biztosítani - hangsúlyozta Tóth Zsófia.

Elgondolásuk szerint a portál három oszlopra támaszkodik, úgy mint: az olvasók, a túrázók, és a túrafelszerelés gyártók. Célunk a portál folyamatos fejlesztése és új tartalommal való feltöltése, ennek során térképeket, túratippeket és még sok minden mást hasznos információt szeretnénk a gyaloglás szerelmeseivel megosztani - mondta Tóth Zsófia.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!