Magyarország

2011.12.12. 19:08

Emberi testrészeket találtak a XVIII. kerületben

Budapest, 2011. december 12., hétfő (MTI) - Emberi testrészeket találtak hétfő délután a főváros XVIII. kerületében - erősítette meg az MTI információt a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Az MTI Hírcentrum értesülései szerint a megtalálás előtt 10 órával távolíthatták el a testrészeket.

Budapest, 2011. december 12., hétfő (MTI) - Emberi testrészeket találtak hétfő délután a főváros XVIII. kerületében - erősítette meg az MTI információt a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Az MTI Hírcentrum értesülései szerint a megtalálás előtt 10 órával távolíthatták el a testrészeket.Az MTI úgy tudja, a két-két emberi kéz- és lábdarabot az utcán, egy szemétkupacban, zsákba csomagolva találták meg. A térdnél, illetve könyöknél elvágott darabok feltehetően egy férfi testrészei, de azt nem tudni, hogy miként került az utcára, illetve hogy bűncselekményből származnak-e. Az MTI értesülései szerint azt is vizsgálják, hogy a testrészek kikerülhettek-e bármely kórház patológiai osztályáról.

Az MTI Hírcentrum értesülései szerint az elsődleges orvos-szakértői jelentés szerint az emberi testrészeket a megtalálásuk előtt 10 órával, éjfél környékén vághatták le. Az emberi kezeket és lábakat egy guberáló találta meg egy szemétgyűjtőben - hangzott el az m1 Híradójában hétfőn este.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Csillag Melinda, aki a testrészek megtalálásának hírét az MTI-nek már korábban is megerősítette, csak annyit közölt, hogy az ügyről később adnak bővebb tájékoztatást.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!